Cum sa Il Desenezi pe Jake

📅05.06.2020, jucat de: 1771 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum sa Il Desenezi pe Jake?

Ne bucuram sa va revedem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, Finn si Jake se intorc si au pregatit pentru voi o super provocare online de colorat si de desenat.

Jocul Cum sa Il Desenezi pe Jake apare pe site-ul nostru in categoriile voastre preferate, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte, iar Jake este personajul Cartoon Network care incepe sa aduca imagini extrem de interesante pe care le vedeti chiar aici pe site-ul nostru.

In acest joc online de indemanare, o sa vedeti ca trebuie sa colorati cele mai interesante imagini de pe site-ul nostru, pe care voi trebuie sa le desenati si sa le colorati folosind mouse-ul. Finn si Jake mereu pregatesc pentru voi cele mai interesante imagini, astfel ca trebuie sa vedeti cum o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum o sa ajungeti sa urmariti fiecare linie.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum o sa folositi mouse-ul sa urmati liniile punctate de culoare albastra. Fiecare contur pe care il terminati se va face printr-o bucla intreaga, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa terminati aceasta provocare si o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni artisti de pe site-ul nostru.

Finn si Jake se vor intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, astfel ca personajele Cartoon Network vor continua sa apara aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Cum sa Il Desenezi pe Jake

Cum se joaca Cum sa Il Desenezi pe Jake?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.