Gata de Scoala Opusi Fantastici

📅02.06.2020, jucat de: 1344 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gata de Scoala Opusi Fantastici?

Un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Puppy Dog Pals, un joc Disney pentru copii cu animale, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online de indemanare pentru prescolari, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de aceste personaje catelusi.

Acesta este un nou joc online gratuit de indemanare pentru copii, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare online de indemanare si de memorie pe care sa il jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta. Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un super joc cu Puppy Dog Pals.

Rolly si Bingo au pregatit pentru voi dragi copii unul dintre cele mai interesante jocuri de indemanare, pe care dragi copii o sa le puteti vedea doar pe site-ul nostru. Fiecare imagine si fiecare placuta cu personajele Disney vor fi extrem de interesante, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa amestecati imaginile si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa acumulati o gramada de puncte.

Rolly si Bingo vor pregati diferite imagini, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa imperecheati imaginile cu cei doi catei atat treji si plini de energie dar si in momentul in care acestia vor dormi.

Trebuie sa fiti foarte rapizi pana la finalul acestui joc, astfel o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Sunt doua moduri de joc, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum o sa reusiti sa ii faceti pe catelusii Puppy Dog Pals sa se intoarca cu diferite alte jocuri pentru copii. Distractie placuta!

 

Gata de Scoala Opusi Fantastici

Cum se joaca Gata de Scoala Opusi Fantastici?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.