Printesa Cheongsam Shanghai

📅01.06.2020, jucat de: 584 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Cheongsam Shanghai?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni o sa vedeti cum va puteti intalni alaturi de doua printese Disney extrem de dragute si de interesante, pe care le cunoasteti si pe care o sa le ajutati sa se pregateasca cu diferite haine traditionale din Shanghai.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca Elsa si Anna din Regatul de Gheata in care dragi copii o sa vedeti cum cele doua surori Disney isi doresc sa aiba o scurta calatorie in Shanghai, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii dintre cele mai dragute si cele mai interesante.

O sa folositi mouse-ul pentru a le ajuta pe cele doua printese Disney sa se pregateasca pentru excursia in Shanghai, astfel o sa vedeti ca o sa reusiti sa gasiti hainele potrivite, care sunt rochii moderne, dragute dar si moderne din Shanghai pe care o sa le vedeti aici pe site-ul nostru, iar ele vor fi colorate si cu modele cu flori si accesorii dragute.

Coafurile surorile din Frozen 2 vor fi extrem de interesante, specifice din zona Shaghai din China, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca cele doua printese Disney se vor intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pe telefon si pe tableta online pe care sa le gasiti doar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa Cheongsam Shanghai

Cum se joaca Printesa Cheongsam Shanghai?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.