Surori Design de Pantofi

📅08.03.2020, jucat de: 708 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surori Design de Pantofi?

Cele doua surori Frozen vin astazi aici pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de imbracat, in care trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe Elsa si Anna sa creeze cele mai dragute perechi de pantofi si adidasi.

O sa vedeti ca astazi, o sa aveti ocazia sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, puteti sa creati cele mai dragute perechi de pantofi aici pe site-ul nostru. cele doua printese din Regatul de Gheata isi doresc sa fie mereu dragute si moderne, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati aceste modele si sa decorati toate perechile de pantofi si de adidasi pe care cele doua printese Disney le au in dulap.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa fiti foarte creativi. Acesta este un nou joc 2020 de imbracat si de machiat, in care Elsa si Anna isi doresc sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc pentru fete, in care trebuie sa folositi mouse-ul sau degetele daca va jucati pe telefon sau pe tableta.

Elsa si Anna au un mic atelier de decorat, in care s-au gandit ca pot sa decoreze si sa creeze unele dintre cele mai dragute, astfel ca trebuie sa va selectati cate o pereche de adidasi din dulapul lui Elsa si Anna, dupa care sa incepeti folosind mouse-ul sa plasati diferite decoratii, iconite, pufuri, pene, sireturi noi dar si culori speciale care o sa aiba o gramada de modele speciale.

Fiecare pereche de pantofi din dulapul celor doua surori Frozen poate sa fie creata intr-un mod special, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si o sa vedeti cum Elsa si Anna se vor intoarce alaturi de multe alte jocuri pentru fete si jocuri de machiat pe care voi le puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Surori Design de Pantofi

Cum se joaca Surori Design de Pantofi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.