Paw Patrol Super Paw

📅01.06.2020, jucat de: 3396 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Paw Patrol Super Paw?

Cele mai noi jocuri 2020 Nickelodeon pentru copii sunt chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cat de tare va puteti distra alaturi de personajele voastre preferate, care sunt chiar catelusii Paw Patrol, iar voi o sa gasiti o super aventura cu animale pe care sa o jucati gratuit.

In acest joc online, voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi o super provocare extrem de interesanta, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum catelusii Paw Patrol vor reusi sa termine fiecare nivel in momentul in care voi veti folosi tastele SAGETI sau sa apasati pe sageti cu mouse-ul si o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa colectati cat mai multe fursecuri de catei de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa sariti si sa treceti prin ele pentru a fi siguri ca o sa puteti sa terminati fiecare nivel cu maximum de puncte.

Catelusii Paw Patrol vor avea fiecare cate trei vieti in fiecare nivel, satfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa terminati aceasta aventura cu animale pentru a fi siguri ca o sa deveniti cei mai buni ajutoare pentru catelusii Nickelodeon pe care o sa ii puteti ajuta in diferite alte jocuri pentru copii aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Paw Patrol Super Paw

Cum se joaca Paw Patrol Super Paw?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.