Annie si Eliza Rochie DIY cu Broderii

📅31.05.2020, jucat de: 666 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Annie si Eliza Rochie DIY cu Broderii?

Jocul Annie si Eliza DIY Broderii este cel mai nou joc 2020 pentru fete pe care voi dragi prieteni il puteti juca folosind mouse-ul si in care o sa vedeti ca cele doua surori Frozen isi doresc sa fie cele mai bune fete croitorese de pe site-ul nostru.

Acesta o sa fie unul dintre cele mai interesante jocuri cu printese Disney de pe site-ul nostru, deoarece folosind mouse-ul, o sa vedeti ca alaturi de cele doua surori Frozen, va trebui sa creati unele dintre cele mai interesante si cele mai elegante rochii de printese cu broderii de pe site-ul nostru. Anna si Elsa din Frozen 2 sunt prezente si vor sa invete cum sa fie adevarate croitorese.

Voi dragi copii o sa vedeti ca veti folosi mouse-ul pe toata durata acestui joc online, iar unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faceti este sa alegeti un model de rochie pe care doriti sa o creati, iar acesta va fi inceputul vostru ca si croitori online. Trebuie ca folosind mouse-ul, sa va potriviti matricea de la rochie pe masa, dupa care o sa folositi o foarfeca mare pentru material sa taiati pentru prima oara forma rochiei.

Odata ce aveti forma rochiei, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa le ajutati pe Elsa si Anna sa isi puna noul material de rochie si broderii in masina de cusut si sa incepeti sa mutati rochia dupa modelul pe care il doriti.

Culoare rochiei, modele de pe rochie si broderiile fashion pentru ambele printese Disney vor fi facute manual, astfel ca o sa folositi mouse-ul si o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc pentru fete, o sa aveti doua rochii fashion extrem de elegante pe care surorile din Frozen 2 le vor purta. Distractie placuta!

Annie si Eliza Rochie DIY cu Broderii

Cum se joaca Annie si Eliza Rochie DIY cu Broderii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.