Printesa Zi Libera la Scoala

📅03.02.2020, jucat de: 715 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Zi Libera la Scoala?

Chiar si astazi dragi copii, o sa vedeti cum aici pe site-ul nostru apare un nou joc Disney cu printese, in care o sa va intalniti alaturi de printesele voastre prefera,te care astazi au adus un nou joc de imbracat, de machiat, de coafat si de ingrijit la scoala pe care sa il jucati gratuit pe telefon si pe tableta.

In acest joc Disney cu Printesa Zi Libera la Scoala, o sa vedeti ca o sa va intalniti alaturi de cel putin 5 printese Disney, care vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine in ziua lor libera la scoala. Nu o sa fie usor deloc, pentru ca dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe Anna, Moana, Alba ca Zapada, Tiana, Rapunzel si  Cenusareasa sa arate cat mai bine intr-o zi libera.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe aceste printese Disney sa isi creeze cele mai moderne si cele mai interesante vestimentatii fashion. Anna din Frozen, Cenusareasa, Moana, Tiana din Printesa si Broscoiul, Alba ca Zapada sau Rapunzel vor fi adolecente in acest joc, lucru care o sa il faca din ce in ce mai dificil, deoarece toata lumea stie cat este de greu sa imbracati o fata adolescenta.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a reusi sa va hotarati ce haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le imbracati pentru fiecare printesa Disney. O sa vedeti ca fiecare fata adolescenta din acest joc pentru fete va avea un stil vestimentar diferit, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum fiecare fata va avea rochii, bluze, esarfe, pantaloni de blugi, jackete dar si diferite accesorii sau machiaje pe care sa le imbracati impreuna.

Acest lucru nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa reusiti sa le faceti pe aceste sase printese Disney sa se simta cat mai bine in ziua libera de la scoala pe care o vor petrece impreuna. Gasiti multe alte jocuri Disney cu printese  aici pe ajocuri.ro si le puteti incerca online gratuit si pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Printesa Zi Libera la Scoala

Cum se joaca Printesa Zi Libera la Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.