Barbie Fotografie ca Politist

📅29.05.2020, jucat de: 943 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Fotografie ca Politist?

Ne pregatim astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai interensate jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit. O sa vedeti ca astazi, Barbie se intoarce alaturi de jocul Barbie Fotografie ca Politist, in care trebuie sa o ajutati pe buna voastra prietena sa arate precum un politist adevarat.

Papusa Barbie mereu isi doreste sa arate cat mai bine si sa fie cat mai draguta, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum pana la finalul acestui joc online de fete, sa puteti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii care sa o ajute pe Barbie sa arate precum o papusa politist cat mai draguta si moderna.

Pentru ca Barbie sa arate precum un politist adevarat, aceasta va avea nevoie de o uniforma de polisit completa. Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii gasiti unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne haine de politist. Acestea vor fi pantaloni sau o fusta bleumarin, o camasa albastra, dar si o cravata la fel albastru inchis, care poate sa aiba si dungi si poate sa fie de diferite marimi.

O sa vedeti ca Barbie poate sa poarte pana si o palarie de politist dar si un baston de politist si catusi ca si accesorii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le faceti pe fiecare dintre aceste obiecte vestimentare sa creeze unul dintre cele mai moderne costume de polisti pentru papusa Barbie. Distractie placuta!

 

Barbie Fotografie ca Politist

Cum se joaca Barbie Fotografie ca Politist?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.