Super Barbie Cumpara Costume

📅25.05.2020, jucat de: 1594 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Barbie Cumpara Costume?

Pregatim o gramada de jocuri pentru fete aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca o noua provocare de imbracat si de machiat cu Super Barbie apare pe site-ul nostru, iar voi il puteti juca gratuit de imbracat, in care o sa vedeti ca papusa supererou are nevoie de costume noi.

O sa vedeti ca Super Barbie merge la cumparaturi si are nevoie de ajutorul vostru sa gaseasca unele dintre cele mai interesante costume de supererou, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum o sa reusiti sa gasiti unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute costume pentru fete pe care Super Barbie sa le poarte.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece pentru a merge la cumparaturi veti avea nevoie de bani, astfel ca primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa adunati cat mai multi bani folosind mouse-ul. O sa vedeti cum pana la finalul acestui joc online, o sa reusiti sa apasati pe fiecare bancnota pentru a acumula o gramada de bani si sa mergeti in cele mai interesante magazine cu costume de supereroi.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece odata ce ati reusit sa adunati bani, o sa puteti sa gasiti o gramada de costume pentru Super Barbie care sunt cele mai dragute, astfel o sa gasiti toate costumele de culoare roz, verde, albe sau rosii pe care Super Barbie sa le poarte in viitoarele misiuni de supereroi de pe site-ul nostru.

Veti vedea cat de multe coafuri dar si accesorii poate sa isi cumpere Barbie in acest joc, iar voi o sa vedeti cum o sa gasiti pana si pelerine dar si bocanci, cizme sau sandale pe care papusa Barbie sa arate cat mai bine, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Super Barbie vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de noi jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Super Barbie Cumpara Costume

Cum se joaca Super Barbie Cumpara Costume?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.