Drumetie in Stil

📅25.05.2020, jucat de: 961 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Drumetie in Stil?

Elsa si Miraculos Buburuza se intorc astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa gasiti jocul Drumetie in Stil, in care personajale Disney vin aici pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de imbracat si de machiat, in care cele doua fete vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine si o sa gasiti o gramada de haine de accesorii pentru drumetie.

Printesa Elsa din Frozen 2 si supereroina Miraculos Buburuza si Cat Noir vor fi personajele principale care au nevoie de ajutorul vostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe ambele fete folosind mouse-ul, sa gaseasca unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne haine, accesorii, coafuri si machiaje pe care sa le poarte in viitoarea lor drumetie.

Pentru ca cele doua fete sa arate cat mai bine in drumetia lor, vor avea nevoie de haine speciale, ceea ce inseamna ca vor avea nevoie de bluze interesante care vor avea nevoie de diferite jachete, tricouri dragute cu camuflaj si culori neutre. O sa vedeti ca o sa puteti sa gasiti si palarii sau pantaloni de drumetie aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa reusiti sa le imbracati pe cele doua fete Disney in cel mai dragut mod pentru o drumetie, iar voi o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, hainele celor doua fete dragute vor trebui sa se asorteze cu accesorii precum palarii dragute sa nu le bata soarele prea tare, dar si bagaje, camere de filmat sau binoclu pe care cele doua fete sa le poarte la gat, iar noi vom aduce diferite alte jocuri 2020 cu printese Disney vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Drumetie in Stil

Cum se joaca Drumetie in Stil?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.