Printese Concursul Gradinilor

📅17.05.2020, jucat de: 688 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Concursul Gradinilor?

Printese Concursul Gradinilor este noul nostru joc pentru fete, pe care voi dragi copii o sa reusiti sa il jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate pe care voi sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online alaturi de printesele voastre preferate.

In acest joc Disney, o sa va intalniti alaturi de printese precum Ariel din Mica Sirena, Elsa din Regatul de Gheata si Rapunzel din Tangled, insa si cu supereroina Harley Quinn, care o sa vedeti cum puteti sa va distrati alaturi de personajele din acest joc, astfel incat sa castigati primul nostru concurs de gradina de pe site-ul nostru, pentru a avea cele mai dragute gradini si vestimentatii de gradinari pentru printesele Disney.

Pana la finalul acestui joc, o sa vedeti ca printesele au pregatit pentru voi o gramada de nivele interesante. 7 nivele pentru fete sunt gata sa le jucati impreuna cu Elsa, Ariel, Rapunzel si chiar Harley Quinn, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajutati printesele sa arate cat mai bine si sa vedeti cum o sa reusiti sa le ajutati sa aiba cele mai dragute gradini de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca fetele au nivele pregatite pentru fiecare lucru pe care trebuie sa il faceti. O sa avem pentru voi dragi copii unele dintre cele mai dragute de imbracat printesele cu haine de gradinari care sunt salopete, bocanci, cizme sau palarii sa fie protejate de soare in timpul in care lucreaza la gradina lor sa fie cat mai frumoasa.

Harley Quinn o sa fie personajul negativ din nou, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca Elsa, Ariel si Rapunzel vor avea probleme cu raufacatoare DC care va incerca de fiecare data sa le distruga cat mai tare gradinile pentru a nu avea nici una din printesele Disney o gradina de flori sau de plante mai frumoase ca si ea. Distractie placuta!

 

Printese Concursul Gradinilor

Cum se joaca Printese Concursul Gradinilor?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.