Papusi Batalia Hochei

📅12.05.2020, jucat de: 515 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Papusi Batalia Hochei?

Un nou joc gratuit de Sport va asteapta astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde o sa vedeti cum puteti sa jucati hochei alaturi de prietenii vostri pe calculator si pe telefon sau pe tableta. O sa vedeti ca jocul Papusi Batalia Hochei este unul extrem de interesant si de distractiv, in care trebuie sa marcati cat mai multe goluri.

Jucatorii de hochei din acest joc de baieti vor fi mici papusi imbracate in diferite vestimentatii speciale de hochei, astfel incat jucatorii sa fie protejati in fiecare clipa. Voi dragi copii o sa folositi tastele SAGETI si tasta F pentru a va juca acest joc online de sport. Tastele SAGETI sunt pentru a va misca avatarul iar tasta F este pentru a trage la poarta folosind crosa de hochei si sa loviti pucul cu o lovitura mai puternica sau mai slaba.

Trebuie sa fiti extrem de atenti si de rapizi pe toata durata acestui joc de sport, deoarece o sa vedeti ca adversarii vostrii vor fi extrem de priceputi si nu vor ezita sa inscrie un gol cu fiecare lovitura pe care o vor lua. Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum o sa puteti sa deveniti cei mai buni jucatori de hochei din acest joc, daca reusiti sa invingeti toate echipele.

Acesta este un joc in care o sa gasiti toate echipele nationale de hochei din lume, astfel ca trebuie sa fiti bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va miscati rapid pe gheata, sa va pacaliti adversarul si sa reusiti sa marcati mai multe goluri ca acesta in fiecare meci de hochei, iar noi vom continua sa aducem jocuri 2020 de baieti si din alte sporturi cunoscute. Distractie placuta!

 

Papusi Batalia Hochei

Cum se joaca Papusi Batalia Hochei?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta F.