Provocare cu Mancare Amuzanta

📅11.05.2020, jucat de: 1304 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocare cu Mancare Amuzanta?

Aducem aici pe site-ul nostru unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri cu printesele voastre preferate. Astazi, am adus un nou joc 2020 cu Provocare cu Mancare Amuzanta, un joc de gatit si de decorat, in care o sa vedeti ca Bellesi Ariel vor fi personajele principale.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa gateasca o gramada de mancaruri atat delicioase cat si amuzante cu ingrediente speciale, pe care o sa le intalniti chiar aici pe site-ul nostru in cel mai nou restaurant cu mancare amuzanta.

In acest joc online de gatit, o sa vedeti ca cele doua printese Disney vor dori sa gateasca paine prajita cu gem, clatite delicioase, vafe dar si o placinta delicioasa, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi toate ingredientele pentru aceasta provocare de gatit dulciuri amuzante, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa gatiti aceste retete delicioase pe care le puteti avea doar in acest joc alaturi de Belle si Ariel.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc de gatit, iar voi o sa vedeti cum puteti sa creati aceste retete cu mancare amuzanta folosind mouse-ul si sa selectati cat mai multi ochi de jeleu, viermi de jeleu dar si monstruleti sau ursuleti, iar voi o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa puteti sa deschideti si nivelul de creativitate in care o sa vedeti ca o sa creati ce retete gustoase si amuzante doriti.

O sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, o sa deveniti cofetari foarte priceputi, iar Ariel si Belle se vor intoarce alaturi de noi jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Provocare cu Mancare Amuzanta

Cum se joaca Provocare cu Mancare Amuzanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.