Animale Cauta Cuvinte

📅09.05.2020, jucat de: 2562 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Animale Cauta Cuvinte?

Un nou joc online Educativ cu animale apare aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni il puteti gasi in foarte multe categorii inclusiv jocuri pentru copii de 7, 6 si 5 ani unde puteti sa va vedeti punctajul maxim pe care l-ati acumulat in fiecare joc.

Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul Animale Cauta Cuvinte, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de indemanare, in care trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa descoperiti toate cuvintele, care vor fi nume de animale intr-un tabel plin cu litere amestecate.

Trebuie sa fiti atenti si rapizi, deoarece in fiecare nivel, voi dragi copii o sa aveti trei minute sa gasiti toate cuvintele din lista, ceea ce nu o sa fie usor deloc. Trebuie sa gasiti in fiecare nivel 8 animale din lista, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece cuvintele care inseamna cate o specie de animal, vor putea fi in diagonala, in linie dreapta pe orizontala sau pe verticala atat in sus cat si in jos.

Voi dragi prietenit rebuie sa apasati cu mouse-ul pe una din litere cu care voi credeti ca va incepe un cuvant de o specie animala in limba engleza, dupa care sa trageti in directia in care credeti ca se continua cuvantul, pana la ultima litera pe care voi credeti ca o sa o folositi in acel cuvant.

Animalele pe care o sa le intalniti in acest joc educativ cu litere si de gasit cuvinte vor fi extrem de cunoscute, astfel ca o sa gasiti caini, pisici, vaci, porci, cai, magari sau capre, ceea ce inseamna ca nu o sa fie o dificultate foarte mare a jocului si o sa stiti fiecare animal pe care trebuie sa il creati. Distractie placuta!

 

Animale Cauta Cuvinte

Cum se joaca Animale Cauta Cuvinte?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.