Doua Cascadorii

📅08.05.2020, jucat de: 2783 ori, voturi: 30

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doua Cascadorii?

Stim cat de multe le plac baietilor de pe site-ul nostru jocurile online cu masini 3D, astfel ca astazi dragi copii am pregatit pentru voi un nou joc de curse in 2 jucatori pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Acesta este un nou joc in 2, in care o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de curse interesante si misiuni pe care trebuie sa le indepliniti pentru a castiga. Voi dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc 3D simulator cu masini de curse dintre cele mai rapide si cele mai puternice din lume, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va invingeti adversarul care poate sa fie un prieten sau calculatorul.

Trebuie sa fiti atenti pentru a reusi sa conduceti intr-un ritm cat mai mare pe toata durata acestui joc 3D, deoarece pana la finalul jocului, atat player 1 cat si player 2 vor acumula puncte doar daca vor face o gramada de cascadorii chiar si dintre cele mai periculoase.

Nu o sa fie usor deloc, insa player 1 trebuie sa foloseasca tastele SAGETI si tasta N pentru Nitro si player 2 trebuie sa foloseasca tastele A, S, W, D si tasta T pentru Nitro si o sa vedeti cat de mult o sa va distrati alaturi de prietenii vostri.

O sa puteti sa faceti diferite cascadorii deoarece am pregatit o gramada de rampe 3D pe care sa sariti in aer, sa faceti drifturi in fiecare curba si chiar sa reusiti sa mergeti cu masina 3D doar pe doua roti. Distractie placuta!

Doua Cascadorii

Cum se joaca Doua Cascadorii?

Jucati-va folosind tastele SAGETI + tasta N - player 1 Jucati-va folosind tastele A, S, W, D + tasta T - player 2.