Frontline Commando Survival

📅06.05.2020, jucat de: 831 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Frontline Commando Survival?

Ne pregatim din nou de razboi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa gasiti jocul Frontline Commando Survival, un joc pentru baieti, in care dragi prieteni o sa fiti adevarati razboinici si soldati in prima linie al unui razboi care dureaza deja de ani de zile, iar voi sunteti singurii care il pot opri.

In acest joc 3D, o sa vedeti ca toata actiunea se va intampla in cinci locuri diferite, deoarece sunt 5 nivele disponibile, fiecare cu o noua harta 3D pe care voi o puteti explora si pe care trebuie sa o goliti de inamici pentru a fi siguri ca o sa va incheiati misiunea si o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, razboiul fiind mai aproape ca niciodata sa se sfarseasca.

O sa vedeti cat de interesant este acest nou joc 2020 de actiune si de aventura, deoarece in fiecare nivel simulator, o sa vedeti ca numarul de inamici si locul in care acestia sunt situati va fi diferit. Voi trebuie sa fiti extrem de atenti si de bine pregatiti cu fiecare pas pe care il faceti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum trebuie sa reusiti sa va impuscati fiecare inamic pe care il vedeti. Acestia pot fi la indepartare sau chiar foarte aproape, astfel ca trebuie sa fiti vigilenti.

O sa folositi arme 3D de razboi, pe care le veti controla folosind MOUSE-ul, iar miscarile soldatului vor fi controlate de tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI de pe tastatura. O sa primiti puncte pentru fiecare inamic omorat, insa pentru a deveni cei mai buni soldati, trebuie sa aveti un procentaj mare de headshot-uri, care sunt gloante impuscati in capul inamicilor.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, astfel o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, razboiul va fi incheiat iar voi o sa fiti premiati ca si cei mai buni soldati din acest joc 3D simulator pentru baieti. Distractie placuta!

 

Frontline Commando Survival

Cum se joaca Frontline Commando Survival?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.