Printese Balerine Rock

📅05.05.2020, jucat de: 1112 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Balerine Rock?

Trei printese Disney aduc astazi pentru voi un nou joc online de imbracat, in care o sa vedeti ca Alba ca Zapada, Rapunzel si Elsa din Regatul de Gheata au pregatit pentru voi jocul Printese Balerine Rock, in care trebuie sa le ajutati pe cele trei fete sa devina primele fete balerine rock de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti cum printesele Disney din acest joc isi doresc sa arate cat mai bine, deoarece Rapunzel din Tangled, Elsa din Regatul de Gheata si Alba ca Zapada vor dori sa fie cele mai dragute fete balerine de pe site-ul nostru, unde trebuie sa le gasiti unele dintre cele mai dragute haine de balerine pe care sa le imbrace, insa aceste haine vor fi cu totul si cu totul speciale.

Primele printese Disney balerine rock vor aparea aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti o gramada de haine specifice pentru balerine. O sa aveti nevoie de o rochie de balerina rock, ceea ce inseamna ca body-ul va fi negru, iar voi o sa vedeti ca si rochita numit tutu vor fi la fel negre.

Machiajele pentru o balerina rock vor fi la fel diferite fata de cele normale, deoarece dragi copii trebuie sa gasiti machiaje cat mai inchise si mai incinse, pentru a fi rock in totalitate look-ul acestor trei printese Disney. O sa vedeti cum Cenusareasa, Alba ca Zapada si Elsa vor avea machiaje cu negru, cu gri, cu auriu si cu roz, ceea ce o sa le faca sa fie cele mai interesante balerine.

Trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc de imbracat, iar voi o sa vedeti cum fiecare dintre aceste trei printese Disney se vor intoarce alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit atat pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printese Balerine Rock

Cum se joaca Printese Balerine Rock?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.