Instayuum Tort de Nunta

📅16.09.2020, jucat de: 707 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Instayuum Tort de Nunta?

Instayuum Tort de Nunta este cel mai nou joc pentru fete pe care il puteti descoperi si incerca aici pe site-ul nostru, unde Ariel si Jasmine au pregatit o super provocare de gatit pe care o puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online.

In acest joc de gatit, personajele principale Jasmine si Ariel isi doresc sa pregateasca una dintre cele mai interesante si cele mai dragute nunti de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, sa urmati o noua reteta de tort delicios de nunta pe care il puteti vedea aici pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca pentru inceput, alaturi de cele doua printese Disney, va trebui sa incepeti sa pregatiti fiecare ingredient pentru aceasta reteta de tort. Trebuie sa folositi mouse-ul, sa respectati reteta si sa vedeti cum o sa puteti sa gasiti toate ouale, lapte, faina, miere, arome, fructe proaspete si o gramada de fondant pentru a decora tortul odata ce va fi gatit.

Jasmine si Ariel vor folosi fiecare ingredient pe care voi l-ati pregatit, insa pentru asta trebuie sa le indrumati folosind mouse-ul. Sa spargeti ouale, sa curatati si sa spalati fructele dupa care sa le taiati in forme speciale, dar si sa amestecati ingredientele pentru a crea crema delicioasa pentru tortul de nunta.

Este foarte important ca tortul pe care voi il gatiti sa fie si extrem de frumos, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa puteti sa decorati tortul in cel mai dragut mod si folosind o gramada de culori interesante, iar voi o sa gasiti noi jocuri de gatit cu printese Disney pe care sa le jucati gratuit chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Instayuum Tort de Nunta

Cum se joaca Instayuum Tort de Nunta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.