Distrugatori de Fantome

📅04.05.2020, jucat de: 1177 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Distrugatori de Fantome?

Va asteptam intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru, unde astazi am  publicat jocul Ghost Wiper care poate fi gasit ca si Distrugatorul de Fantome si pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online. O sa vedeti ca acesta este un nou joc online de aventura, in care personajele principale sunt vanatori de fantome.

Acesta este o noua provocare pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa ii ajutati pe Distrugatorii de Fantome sa isi termine misiunea si sa aiba cat mai multe stafii ascunse si gasite, pe care le puteti gasi si sa le duceti in siguranta in afara casei bantuite.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc in 2 jucatori pentru copii, in care o sa folositi tastele SAGETI si tastele A, S, W, D de pe tastatura sa va controlati personajele vanatori de fantome. Trebuie ca cele doua personaje principale sa lucreze impreuna pentru a captura fiecare fantoma din fiecare nivel.

Voi dragi copii o sa vedeti ca unul dintre personajele din joc va avea un dispozitiv de prindere si de naucire a fantomelor, pe care il puteti folosi pentru player 2 apasand tasta F. Player 1 va avea dispozitivul de capturare a fantomelor pe care il puteti folosi apasand tasta L sau tasta JOS cu sagetile de pe tastatura, insa acesta va functiona doar in momentul in care fantomele sunt naucite.

Trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata acestui nou joc online de aventura, iar voi suntem siguri ca o sa vedeti cum diferite alte jocuri in 2 si jocuri de baieti de aventura vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp aici pe site-ul nostru, iar voi le puteti juca gratuit online pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Distrugatori de Fantome

Cum se joaca Distrugatori de Fantome?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D, F, L si tastele SAGETI.