Printese Chic vs Tomboy

📅03.05.2020, jucat de: 1407 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Chic vs Tomboy?

Jocul Printese Chic vs Tomboy apare astazi aici pe ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale sunt chiar papusa Barbie si printesa Elsa din filmul Frozen 2, care astazi au nevoie de ajutorul fetelor de pe site-ul nostru.

In acest joc de imbracat, voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa le ajutati pe Elsa si Barbie sa gaseasca unele dintre cele mai dragute haine din doua stiluri vestimentare diferite, astfel incat ambele personaje sa aleaga stilul care le place mai mult si pe care sa il adopte in viitoarele jocuri pentru fete de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc HTML5 pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta alaturi de Barbie si Elsa, astfel ca o sa vedeti cum cele doua printese si papusi isi doresc sa incerce sa se imbrace in diferite tipuri de haine chic pe care sa le asorteze cu pantofi draguti, rochii dar si accesorii dintre cele mai dragute pe care sa le asortati si sa le ajutati pe Barbie si Elsa sa arate cat mai bine in vestimentatiile chic pe care noi le avem aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Elsa si Barbie sa gaseasca unele dintre cele mai interesante haine de baieti pe care cele doua fete sa le poarte. Suntem siguri ca o sa reusiti sa gasiti sepci de baseball, blugi, bluze groase si hanorace pe care cele doua fete sa le poarte.

O sa vedeti cum Elsa si Barbie vor arata foarte bine si o sa se intoarca alaturi de o gramada de provocari de imbracat si de machiat pe care le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printese Chic vs Tomboy

Cum se joaca Printese Chic vs Tomboy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.