Doctor pe Ambulanta

📅03.05.2020, jucat de: 810 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doctor pe Ambulanta?

Un nou joc gratuit cu doctori apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare cu ambulante si cu doctori de urgenta, in care o sa vedeti ca fiecare dintre pacientii vostri sunt copii sau bebelusi.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in momentul in care incepeti acest joc de fete si pentru copii, o sa aveti ocazia sa vedeti ca sunt trei ambulante de urgenta diferite, pe care le puteti selecta. In fiecare ambulanta atat cea albastra, portocalie sau roz, o sa aveti un pacient diferit, care are diferite probleme de sanatate.

Personajele principale din acest joc online cu doctori vor fi doua fetite si un baietel, iar voi ii puteti intalni in fiecare ambulanta. Selectati ambulanta si o sa mergeti in locul unde a avut loc un accident alaturi de aceste trei bebelusi, iar voi trebuie sa ii controlati cat se poate de repede de orice lovitura, zgarietura, invinetire sau oase rupte, astfel incat sa ii puteti vindeca foarte repede.

Folosind mouse-ul, va trebui sa folositi toate ustensilele medicale din ambulanta, care vor fi un stetoscop, un aparat de tensiune, o masca de gaz si o gramada de pensete si pansamente pe care sa le folositi sa curatati ranile si sa scoate toate obiectele din ranile adanci precum cioburi de sticla sau crengute cu pamant, care pot infecta ranile foarte usor.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece o sa vedeti ca fiecare pacient bebelus din ambulanta va avea o gramada de zgarieturi si o gramada de rani adanci pe care trebuie sa le curatati, sa le spalati si sa le goliti de mizerie pentru a le putea cosi daca este nevoie si o sa aveti pacienti sanatosi foarte repede din interiorul ambulantei. Distractie placuta!

 

Doctor pe Ambulanta

Cum se joaca Doctor pe Ambulanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.