Arthur Livreaza

📅02.05.2020, jucat de: 1214 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Arthur Livreaza?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni am adus pentru voi jocul Arthur Livreaza din categoria de jocuri cu Arthur, in care multe personaje Minimax va asteapta intr-un numar cat mai mare sa va jucati impreuna.

Astazi, Arthur se intoarce pe site-ul nostru alaturi de un nou joc cu biciclete de baieti, un joc de indemanare si chiar si de logica, in care trebuie sa il ajutati pe Arthur sa livreze o gramada de obiecte diferite tuturori prietenilor sai din cartier si de la scoala pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte.

Chiar daca este un joc online cu biciclete pe care v-ati obisnuit sa le jucati folosind tastele SAGETI, o sa vedeti ca astazi, Arthur are controale mult mai simple pentru jocul sau de indemanare. In aceasta noua provocare, o sa controlati obiectele de care Arthur are nevoie sa livreze obiectele folosind mouse-ul, astfel ca trebuie sa mutati usi si diferite obstacole peste care Arthur sa poata sa treaca.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece Arthur se va plimba cu bicicleta prin intreg cartierul, astfel ca sunt foarte multe strazi si blocaje de drumuri, pe care voi trebuie sa le inlaturati sau sa le blocati, astfel incat Arthur sa ajunga sa urmeze un drum specific pana la prietenii sai si locurile unde trebuie sa livreze diferite obiecte.

Pentru ca este foarte cald afara, Arthur o sa oboseasca de la atata pedalat cat timp este pe bicicleta, astfel ca pentru a-si pastra energia si pentru a putea continua sa va jucati, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum puteti ca in timp util, sa colectati in timpul livrarilor si sticle cu apa pentru a reusi sa continuati jocul alaturi de Arthur. Distractie placuta!

 

Arthur Livreaza

Cum se joaca Arthur Livreaza?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.