Fratii Kratt Salveaza Animale Bebelus

📅02.05.2020, jucat de: 2878 ori, voturi: 20

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fratii Kratt Salveaza Animale Bebelus?

Un nou joc 2020 cu Fratii Kratt apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca este o noua provocare gratuita cu animale, in care o sa ii ajutati pe Fratii Kratt in noua lor aventura de salvat animale bebelus.

O sa gasiti jocul Fratii Kratt Salveaza Animale Bebelus incepand de astazi aici pe site-ul nostru, un joc in care o sa vedeti ca Donita, unul dintre personajele negative din acest desen animat ca a capturat cinci animale salbatice care erau inca bebelusi si pe care le tine inchise in custi mici, iar voi trebuie ca alaturi de Fratii Kratt, sa reusiti sa le salvati in cel mai scurt timp.

Odata ce incepeti jocul o sa vedeti ca Martin, unul dintre Fratii Kratt va fi personajul principal, iar el trebuie sa ajunga cat mai repede si cat mai silentios in casa gigantica a lui Donita si pentru a gasi fiecare animal, trebuie sa gasiti trei indicii care sa va duca la cusca cu animalele salbatice. Chiar daca misiunea suna a fi una destul de simpla, acest lucru nu va fi deloc asa, deoarece intreaga casa va fi pazita de roboti cu viziune laser dar si raze laser puse ca si capcane.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa depasiti fiecare obstacol din acest joc, ceea ce inseamna ca trebuie sa faceti tot posibilul sa evitati laserele robotilor pentru a nu fi depistati in casa lui Donita, dupa care sa ajungeti sa sariti printre razele laser care sunt folosite ca si usi capcana prin labrinit si prin casa imensa a femeii raufacatoare.

Pentru a va controla personajul din povestea Fratii Kratt, trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura, astfel o sa vedeti cum o sa ajungeti cu un pas mai aproape sa va terminati misiunea si sa gasiti fiecare din animalele ascunse si tinute in custi inguste. Distractie placuta!

 

Fratii Kratt Salveaza Animale Bebelus

Cum se joaca Fratii Kratt Salveaza Animale Bebelus?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau MOUSE-ul.