Fratii Kratt Imperecheaza Animale

📅01.05.2020, jucat de: 2224 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fratii Kratt Imperecheaza Animale?

Aducem si astazi aici pe site-ul nostru un nou joc 2020 cu Wild Kratts, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati alaturi de aceste personaje, care au reveni alaturi de un nou joc de memorie pe care sa il jucati gratuit pe telefon si pe tableta.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca Fratii Kratt se intorc astazi cu un nou joc 2020 cu animale, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi pentru a avea cat mai multe puncte in acest nou joc online cu animale si o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii vor fi pregatite pentru voi.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece Fratii Kratt incearca sa pregateasca trei nivele diferite de memorie, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa vedeti o gramada de imagini cu animale salbatice si domestice pe care voi trebuie sa le imperecheati. Fiecare animal va avea doua imagini in pachetul de memorie, iar voi folosind mouse-ul, trebuie sa le gasiti si sa le alegeti in acelasi timp si o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece numarul de piese de memorie va fi foarte mare, iar voi o sa vedeti ca sunt trei episoade diferite cu trei tipuri diferite de animale salbatice si domestice care vor fi gasite in aceste locuri.

Odata ce imperecheati o gramada de imagini de memorie pentru copii, iar voi o sa vedeti cat de multe puncte o sa reusiti sa acumulati pana la finalul acestui joc si o sa ii ajutati pe Fratii Kratt sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuti atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Fratii Kratt Imperecheaza Animale

Cum se joaca Fratii Kratt Imperecheaza Animale?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.