Fratii Kratt Mayhem cu Maimute

📅30.04.2020, jucat de: 4103 ori, voturi: 20

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fratii Kratt Mayhem cu Maimute?

Pentru ca ne dorim ca toti baietii de pe site-ul nostru sa se distreze, astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Fratii Kratt, in care trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece au adus pentru voi o noua aventura in mijlocul padurii, in care sa acumulati o gramada de puncte.

Fratii Kratt sunt in cautarea speciilor de maimute rare din padurile tropicale, iar voi o sa vedeti ca ei incearca sa impartaseasca aceasta experienta alaturi de voi prin jocul Fratii Kratt Mayhem cu Maimute, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ii ajutati pe cei doi aventurieri folosind tasatele SAGETI de pe tastatura.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece dragi copii pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, o sa puteti sa ajungeti cat mai departe alaturi de toti prietenii vostri. Trebuie sa colectati cat mai multe fructe exotice din padure in timpul in care sunteti in cautarea voastra dupa cele trei maimute rare din padure.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc 2020 de baieti, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, alaturi de Fratii Kratt o sa fugiti prin toata padurea si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp sa colectati toate fructele, care vor fi intr-un numar destul de mare. Distractie placuta!

 

Fratii Kratt Mayhem cu Maimute

Cum se joaca Fratii Kratt Mayhem cu Maimute?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.