Spongebob Esti Concediat

📅27.04.2020, jucat de: 2095 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Esti Concediat?

Pregatim mereu cele mai interesante si cele mai dragute jocuri 2020, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca un nou joc Nickelodeon din categoria de jocuri cu Spongebob apare aici pe site-ul nostru, iar voi o sa va distrati alaturi de bunul vostru prieten Spongebob, pe care trebuie sa il ajutati sa nu fie concediat de la restaurantul din desenul animat.

Trebuie sa fiti atenti si rapizi pe toata durata acestui joc online, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa il ajutati pe Spongebob sa ajunga sa gateasca unii dintre cei mai gustosi burgeri de sub apa. O sa aveti o gramada de clienti care vor avea diferite comenzi pentru burgerii lor, iar voi alaturi de Spongebob trebuie sa respectati comenzile.

Spongebob nu s-a descurcat foarte bine pana in acest moment in restaurant, astfel ca seful sau este suparat si nervos pe personajul Nickelodeon, iar astazi, o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, deoarece fiecare burger comandat va fi diferit, iar voi trebuie sa il gatiti in modul potrivit pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa gatiti burgeri deliciosi pentru fiecare client in parte.

Veti vedea ca am pregatit pentru voi toate ingredientele de care aveti nevoie sa gatiti burgeri, astfel ca in bucataria Nickelodeon o sa gasiti carne de vita, salata verde, cascaval, rosii, castraveti dar si chifle, mustar si ketchup, iar voi o sa le puteti folosi si aseza in ordine folosind mouse-ul.

Spongebob o sa se distreze de minune cu fiecare client care vrea sa manance un burger delicios, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa asezati fiecare ingredient asa cum personajele Nickelodeon vor vrea in interiorul burgerului, astfel Spongebob o sa reuseasca sa isi pastreze slujba la restaurant si o sa vedeti cum diferite alte jocuri de gatit si jocuri originale Nickelodeon cu personajele voastre preferate vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Spongebob Esti Concediat

Cum se joaca Spongebob Esti Concediat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.