Infinity Royale

📅22.04.2020, jucat de: 995 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Infinity Royale?

Astazi dragi copii va asteptam aici pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare 3D, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri. Acest nou joc Infinity Royale este unul cu impuscaturi si de actiune, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc online de baieti, in care dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va indepliniti fiecare misiune din fiecare nivel. Acesta este un nou joc 3D simulator, in care dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa va impuscati toti adversarii si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.

Trebuie sa fiti insa extrem de atenti, deoarece trebuie sa sariti cu parasuta din avion si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi mouse-ul, sa activati parasuta si sa aterizati cat mai aproape de satul in care trebuie sa faceti o gramada de misiuni militare pentru a proteja oamenii din sat.

O sa vedeti ca vor fi foarte multe aventuri si misiuni extrem de interesante, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa impuscati cat mai multi soldati din armata adversa si sa ajungeti sa aveti un punctaj cat mai mare. Chiar daca o sa fie greu, o sa vedeti ca misiunile dificile sunt cele mai interesante si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 3D de baieti si jocuri cu impuscaturi pentru copii vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Infinity Royale

Cum se joaca Infinity Royale?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.