Celebritati Stilul Boho

📅21.04.2020, jucat de: 1083 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Celebritati Stilul Boho?

Cele mai dragute jocuri cu printese Disney apar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutait pe cele mai bune prietene ale printeselor. In acest joc online de fete, o sa vedeti ca Barbie, Rihanna, Ariana Grande si Billie Eilish.

Aceste patru fete celebritati sunt personajele principale, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati sa isi gaseaca unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii boho 2020. Aceste patru fete sunt foarte bune prietene, astfel ca isi doresc sa arate foarte bune fiecare dintre ele, purtand haine boho, machiaje boho dar si accesorii si coafuri boho.

Voi dragi copii le puteti ajuta pe aceste fete celebritati sa arate foarte bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti o gramada de haine boho precum tricouri, bluze, cardigan, blugi lungi, blugi scurti, bluze sau o gramada de alte accesorii precum palarii si genti care sa le faca pe Barbie, Ariana Grande, Billie Eilish si Rihanna sa arate cat mai bine.

O sa va distrati in acest joc 2020 de imbracatsi de machiat, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru a fi siguri ca o sa creati cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii din stilul boho.

Toate cele patru fete vor dori sa arate cat mai bine, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum Barbie, Ariana Grande, Billie Eilish si si Rihanna se vor intoarce alaturi de foarte multe alte jocuri 2020 pentru fete pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Celebritati Stilul Boho

Cum se joaca Celebritati Stilul Boho?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.