Kitty Playground Deco

📅20.04.2020, jucat de: 894 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Kitty Playground Deco?

Astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc 2020 cu animale in care o mica pisicuta o sa fie personajul principal, si care o sa aiba mare nevoie de ajutorul vostru. O sa primiti un motanel intr-o cutie, insa o sa vedeti ca trebuie sa aveti foarte mare grija de acesta pentru a fi o pisicia draguta.

La inceputul jocului, pisicuta o sa fie foarte murdara si neingrijita, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati pisica sa se spele, sa se imbrace dar si sa isi gaseasca un patut de pisicuta foarte comfortabil in care sa doarma.

Pentru inceput, o sa vedeti ca veti primi pisica intr-o cutie iar ea este foarte murdara, iar voi dragi copii trebuie sa o luati in casa, sa o duceti in baie si folosind mouse-ul, sa reusiti sa o spalati si sa o ingrijiti pentru a fi una din cele mai dragute pisici de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca am pregatit un dus special pentru a inlatura toata mizeria si noroiul, dupa care trebuie sa o clatiti, sa o faceti cu sapun si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o pieptanati pe toata pentru a avea o blana moale si curata.

Nivelul urmator o sa va duca in camera de pisici, unde dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa aveti in continuare foarte mare grija de noua voastra pisica. Trebuie ca la fel, folosind mouse-ul, sa apasati pe toate figurinele din imagine, care o sa faca diferite actiuni. O sa imbracati pisicuta cu diferite accesorii, o sa ii dati sa manance, o sa va jucati impreuna si o sa reusiti sa va distrati, iar pisica se va simti din ce in ce mai bine.

Ultimul nivel al acestui joc va fi cel de ales un patut de animale pentru noua voastra pisicia, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu pisici si animale vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru, pe care voi sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Kitty Playground Deco

Cum se joaca Kitty Playground Deco?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.