Bebelusul Talking Tom de Coafat

📅08.06.2020, jucat de: 1454 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusul Talking Tom de Coafat?

Ne pregatim astazi dragi copii alaturi de unele dintre cele mai jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostrii, iar voi o sa vedeti cum am adus pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit.

Astazi, va asteptam alaturi de jocul Bebelusul Talking Tom Salon de Coafat, in care o sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potriivte pentru Talking Tom, care o sa vedeti ca este un bebelus, iar voi trebuie sa il ajutati sa aiba noi coafuri interesante si distractive chiar aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum o sa fiti personajele care trebuie sa vedeti cum o sa reusiti sa folositi produsele si ustensile de coafat si de tuns pe care noi le-am pregatit, astfel ca o sa vedeti cum in acest joc, o sa puteti sa folositi o masina de tuns, foarfece de tuns, un uscator de par si chiar diferite creme si sampoane speciale care il vor ajuta pe Talking Tom sa aiba o coafura noua.

Talking Tom este doar un bebelus, astfel ca dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii creati o coafura de bebelus extrem de interesanta iar voi o sa vedeti ca puteti sa fiti adevarati artisti si sa ii si vopsiti parul, iar Talking Tom se va distra de minune si diferite alte jocuri online cu pisici si animale vor fi gata sa apara in continuare aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Bebelusul Talking Tom de Coafat

Cum se joaca Bebelusul Talking Tom de Coafat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.