Operatie la Ochi Amuzanta

📅19.04.2020, jucat de: 1095 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Operatie la Ochi Amuzanta?

Am adus astazi dragi copii un nou joc 2020 cu doctori pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, iar astazi, o sa vedeti cum puteti sa faceti o noua operatie de succes. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ii vindecati problema la ochi pacientei voastre.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca o fetita vine aici pe site-ul nostru cu o mare infectie la ochi, iar voi trebuie sa aratati ca sunteti cei mai buni doctori pentru ficare problema a pacientilor vostri. O sa vedeti ca infectia din ochii fetitei se raspandeste repede, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi toate ustensilele dar si medicamentele pe care le-am pregatit.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii spalati intreg ochiul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa incepeti operatia. Trebuie sa faceti tot posibilul sa luati fiecare instrument, sa imobilizati ochiul folosind mouse-ul, si sa incepeti sa operati ochiul infectat.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa incepeti sa spalati ochiul cu apa dezinfectanta si o sa vedeti cum puteti sa curatati intreg ochiul. O sa aveti cleme speciale si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, puteti sa curatati tot ochiul si fata care se opereaza sa se simta cat mai bine dupa operatie.

O sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu doctori si cu operatii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de diferite provocari si urgente medicale pe care trebuie sa le reparati cat mai repede posibil. Distractie placuta!

 

Operatie la Ochi Amuzanta

Cum se joaca Operatie la Ochi Amuzanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.