Operatie de Oase Amuzanta

📅17.12.2020, jucat de: 1226 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Operatie de Oase Amuzanta?

Funny Bone Surgery este un nou joc din categoria jocurilor de doctori in care va trebui sa ne ajutati sa tratam o fractura osoasa a unui copil care tocmai s-a lovit la picior. Jocul are trei nivele diferite in care va trebui sa performezi cat mai bine pentru a reusi sa iti duci la bun sfarsit operatia. Pentru incepit va trebui sa mergem in prima camera a blocului operator, unde vom trebuie sa ne ocupam superficial de rana creata, mai exact sa o curatam si sa evaluam toate problemele pe care trebuie sa le rezolvam.

Prima data va trebui sa luam dusul, sa potrivim apa calda astfel incat sa fie perfecta pentru indepartarea mizeriei, dupa care sa o spalam cu sapun pe fetita noastra care este intinsa pe pat, iar in cele din urma sa o stergem cu o laveta. Urmatorul pas va fi sa ne ocupam de bacteriile microscopice care se afla pe tot corpul copilei, folosind un aspirator va trebui sa le culegi pe toate si in felul acesta te indrumam o cureti cat mai bine pe ranile proaspat create.

Foloseste lupa pentru a vedea mai aproape in ranile create, sau chiar in ochi, acolo unde poti sa gasesti probleme. Folosind un bisturiu va trebui sa omori bacteriile mici din ranile de pe cap si de pe picioare, dupa care poti sa dezinfectezi si sa pansezi cu un plasture ranile create de la suprafata pielii. Urmatorul pas va fi sa ii prepari un coktail de medicamente care sa o ajute sa treaca mai usor peste traumele suferite, iar pentru asta va trebui sa selectezi medicamentele corespunzatoare.

Urmatorul pas in joc va fi sa ii faci un film la oase, un film cu rase X pentru a identifica locatia in care fracturile sunt create, dupa care cu ajutorul unui aparat de anestezie va trebui sa ii pui pe cam pacientului o masca prin care sa ii administrezi un ser care sa o adoarma. In cele din urma folosind mouse-ul va trebui sa operezi cat mai bine si sa termini aceasta intervenie chirurgicala intr-un timp record.

Operatie de Oase Amuzanta

Cum se joaca Operatie de Oase Amuzanta?

foloseste mouse-ul pentru a opera.