X si 0 Epoca de Piatra

📅19.04.2020, jucat de: 3497 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul X si 0 Epoca de Piatra?

Cele mai amuzante jocuri in 2 se pot gasi usor aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii avem pregatita categoria de jocuri in 2 Persoane, in care va puteti gasi foarte multe tipuri de jocuri din diverse alte categorii de jocuri online.

Astazi, va asteptam alaturi de jocul X si 0 Epoca de Piatra, un joc gratuit pentru copii, pe care il puteti incerca gratuit pe telefon si pe tableta, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajutati personajele principale, care vor fi oameni din Epoca de Piatra sau Stone Age asa cum mai este ea numita.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc online X si 0, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, iar pentru asta, trebuie sa intrati in joc, sa folositi mouse-ul pentru a alege daca jucati in single player sau in two players, care este modul de joc in 2.

Odata ce jocul incepe, o sa vedeti ca regulile jocului X si 0 sunt neschimbate. O sa aveti in fata voastra o tabla de noua patratele, pe care dragi copii trebuie sa le umpleti cu simbolurile X si 0 pentru a forma o linie de trei simboluri identice, atat in diagonala, pe verticala sau pe orizontala, pentru a castiga runda si pentru a obtine un punct.

Ce face acest joc X si 0 in 2 cu totul si cu totul special este tematica jocului, ceea ce va face ca simbolurile X si 0 sa fie facute din obiecte din aceasta Epoca de Piatra, astfel ca in momentul in care o sa apasati, o sa vedeti ca simbolurile X si 0 vor arata ca si cum ar fi fost trasate pe piatra. Distractie placuta!

 

X si 0 Epoca de Piatra

Cum se joaca X si 0 Epoca de Piatra?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.