Multi X si 0

📅18.04.2020, jucat de: 4750 ori, voturi: 18

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Multi X si 0?

Cele mai interesante jocuri pentru copii da si pentru adulti pot fi gasite chiar aici pe ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem cat mai multe jocuri interesante. Astazi, am adus pentru voi un nou joc 2020 X si 0, in care o sa va puteti juca in 2 jucatori.

Acesta este un nou joc pentru copii, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor, deoarece nu este un joc obisnuit de X si 0, iar voi dragi copii trebuie sa vedeti cum numarul de locuri in care puteti sa puneti un X sau un 0 va fi mult mai mare.

Odata ce incepeti jocul, puteti sa selectati daca jucati impotriva calculatorului sau daca alegeti optiunea de 2 jucatori. Puteti sa jucati X si 0 clasic, cu 9 patratele in care sa puneti simbolurile X si 0, insa o sa vedeti ca vor fi moduri cu 25 de patratele si cu 100 de patratele, astfel ca jocul va deveni din ce in ce mai complicat.

Fiecare miscare pe care o faceti este importanta, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa castigati cat mai multe runde. Chiar daca numarul de patratele este mai mare, numarul de combinatii va fi mult mai mare, iar voi o sa reusiti sa castigati jocul daca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Trebuie sa fiti foarte atenti si o sa ajungeti sa aveti o gramada de puncte, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu X si 0 pentru copii si jocuri in 2 vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Multi X si 0

Cum se joaca Multi X si 0?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.