Barbie Aventura Star Light

📅16.04.2020, jucat de: 1907 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Aventura Star Light?

O noua aventura cu Barbie este pregatita sa apara aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni o sa vedeti ca provocarile 2020 cu Barbie sunt din ce in ce mai interesante. O sa vedeti ca am adus pentru voi jocul Barbie Aventura Star Light, un joc online care se desfasoara in intregime in spatiu.

In acest joc pentru copii, voi dragi prieteni o sa vedeti ca papusa Barbie este un astronaut si un adevarat erou in spatiu, deoarece o sa vedeti ca ea are o echipa din care si voi puteti sa faceti parte odata ce incepeti sa va jucati acest nou joc 2020 pentru copii. Trebuie sa o ajutati pe Barbie sa zboare cu nave spatiale prin spatiu si sa reusiti sa va indepliniti fiecare misiune cu succes pentru a acumula puncte si pentru a o mentine in viata atat pe Barbie cat si echipa sa.

Voi dragi copii trebuie sa conduceti cu succes o nava spatiala alaturi de Barbie si sa ajungeti in siguranta pe una din planetele din fiecare misiune. Pentru a avea un punctaj foarte mare, voi dragi copii trebuie sa o ajutati pe Barbie sa colecteze cat mai multe cristale din spatiu posibil. Chiar daca nu o sa fie usor, trebuie sa vedeti cum pana la final, nava voastra va fi plina de aceste cristale mov si roz pe care Barbie doreste sa le duca la planeta.

Pentru a juca pentru cat mai mult timp in acest joc online, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa colectati iconite spatiale, care va vor da o gramada de energie si de combustibil pentru nava spatiala. Trebuie sa colectati aceste icoane verzi care seamana foarte tare cu atomi pentru a fi siguri ca o sa ajungeti cat mai departe in spatiu si cat mai aproape de planeta la care Barbie vrea sa ajunga.

Pericolele asteapta la fiecare pas in spatiu, astfel ca o sa vedeti cat de multi meteoriti si gauri negre trebuie sa evitati pentru a va putea continua misiunea alaturi de Barbie in spatiu. In momentul in care nava spatiala pe care o controlati este in mare pericol, o sa puteti sa cereti ajutor de la unul dintre cele patru personaje Barbie din micutele icoane colorate. Distractie placuta!

 

Barbie Aventura Star Light

Cum se joaca Barbie Aventura Star Light?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.