Barbie Cabina Foto

📅08.04.2020, jucat de: 1250 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Cabina Foto?

Jocurile cu Barbie de pe site-ul nostru sunt extrem de interesante, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc 2020 cu Barbie Cabina Foto, in care o sa vedeti ca papusa Barbie are din nou nevoie de ajutorul fetelor de pe site-ul nostru sa arate foarte bine si sa isi schimbe vestimentatiile.

Astazi, am adus unn ou joc online de imbracat, in care o sa vedeti ca papusa Barbie are trei personalitati, iar voi trebuie sa le evidentiati pe fiecare dintre ele cu unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante vestimentatii.

Inauntrul jocului Barbie Cabina Foto, voi dragi copii o sa vedeti ca papusa Barbie vrea sa arate foarte bine gasind diferite tipuri de vestimentatii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii care sa o faca pe Barbie sa arate precum diferite tipuri de oameni.

O sa vedeti ca Barbie va avea nevoie de sa isi faca fotografii in diferite ipostaze, iar pentru asta trebuie sa arate cat mai diferit posibil. O sa vedeti ca toate cele trei papusi Barbie din acest joc vor avea nevoie de haine dragute, machiaje moderne dar si accesorii si pantofi cat mai draguti si interesanti. Unele dintre personalitatile acestor papusi Barbie vor fi artisti, doctori, regizori sau chiar designeri fashion.

Misiunea voastra este sa o ajutati pe Barbie sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc, astfel ca trebuie sa gasiti unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii pe care sa le poarte. Haine de doctori, halate, rochii fashion, bluze elegante, camasi si multe alte haine si accesorii va asteapta in acest joc, in care Barbie urmeaza sa isi faca foarte multe poze in cabina foto. Distractie placuta!

 

Barbie Cabina Foto

Cum se joaca Barbie Cabina Foto?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.