Salon de Coafat Amuzant

📅16.04.2020, jucat de: 717 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salon de Coafat Amuzant?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, deoarece dragi prieteni va asteptam alaturi de o noua proovcare de coafat si de ingrjijti intr-un salon de infrumusetare si intr-un salon de coafat.

Acest nou joc 2020 Salon de Coafat Amuzant este primul de pe site-ul nostru cu acest nume, iar voi o sa vedeti cat de amuzant o sa fie sa va ingrijiti clientii care au probleme cu parul si cu noile lor coafuri. Voi dragi copii o sa folositi mouse-ul pentru a juca acest joc de coafat si cu doctori, deoarece o sa vedeti ca o coafura simpla nu va rezolva nici pe departe problema clientilor vostri.

Primul vostru client are probleme de cadere a parului, astfel ca risca sa ramana chel, iar voi trebuie sa il ajutati sa isi recapete parul si sa ii gasiti o coafura draguta si moderna. Pentru inceput, trebuie sa vedeti care este problema. Barbatul din joc va avea o infectie pe cap, astfel ca are mici bube si besici care il dor si care se inflameaza, iar voi trebuie sa il ajutati sa le vindece.

Pana la finalul jocului, folosind mouse-ul, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il ungeti cu creme speciale pentru infectie care contin si medicamente. Odata ce scapati de toate bubele de pe capul barbatului, o sa folositi o crema diferita pentru cresterea parului, dupa care trebuie sa il spalati pe cap pentru a scoate crema care a ramas in exces pe parul barbatului.

Ultimul pas din acest joc 2020 de coafat, va fi sa il ajutati pe acest barbat care are din nou par pe tot capul sa isi aleaga o noua coafura interesanta si la moda. Folosind mouse-ul, o sa il puteti tunde si sa ii faceti o coafura extrem de interesanta si de draguta pe care toti clientii vostri o pot avea daca intra aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Salon de Coafat Amuzant

Cum se joaca Salon de Coafat Amuzant?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.