Biliard cu 8 Bile 2

📅16.04.2020, jucat de: 2808 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Biliard cu 8 Bile 2?

Pentru ca ne dorim sa va distrati de minune alaturi de prietenii vostri, incercam sa aducem jocuri diferite pentru toti copii de pe site-ul nostru. Astazi, am adus pentru voi un nou joc 2020 pentru copii numit Biliard cu 8 Bile 2, un joc gratuit extrem de interesant, in care trebuie sa acumulati cat mai multe puncte.

Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi o noua provocare Biliard aici pe site-ul nostru, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat ma imulte puncte castigand noul nostru joc biliard. O sa vedeti ca regulile sunt simple de urmat si trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va controla tacul de biliard.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti cum am adus un nou joc de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte castigand fiecare runda. Trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti o tinta cat mai bine. In acest joc, o sa aveti doua tipuri de bile, cele pline si cele goale, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Trebuie sa loviti bilele pe care le-ati ales, introducandu-le in buzunarele mesei de biliard pe rand inca de la prima lovitura. O sa aveti de lovit doar bilele de biliard pline sau cele goale. Odata ce aveti un tip de bila, trebuie sa le loviti doar pe acestea cu tacul si cu bila alba, iar ultima bila pe care trebuie sa o loviti este cea neagra, insa trebuie sa alegeti si un buzunar special in care sa reusiti sa o introduceti in acelasi buzunar, pentru a castiga runda de biliard cu 8 bile de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Biliard cu 8 Bile 2

Cum se joaca Biliard cu 8 Bile 2?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.