Printesa Isi Spala Mainile

📅15.04.2020, jucat de: 704 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Isi Spala Mainile?

Pentru ca ne dorim sa va distrati de minune in acest joc online pentru copii, astazi am adus pentru voi un nou joc 2020 de fete cu printese Disney, in care puteti sa o ajutati pe printesa Elsa sa isi spele mainile si sa ramana sanatoasa.

In aceasta perioada de pandemie Coronavirus, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe printesa Elsa din Regatul de Gheata alaturi de doua printese Disney, care la fel vor avea nevoie de ajutorul vostru. Alaturi de Elsa, o sa vedeti ca sora sa Anna si Mica Sirena Ariel vor avea nevoie de ajutor sa nu contacteze virusul coronavirus.

Voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc pentru copii, trebuie sa ajutati printesele Disney sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc o sa reusiti sa le ajutati pe aceste printese sa vedeti ca ele vor sa se atinga pe fata iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa le atingeti pe fata pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa le opriti din a se atinge pe fata.

Urmatoarea runda din acest joc va fi sa le ajutati pe aceste printese Disney sa se spele pe maini, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa udati mainile printeselor, sa fiti siguri ca o sa reusiti sa selectati sapunul si produsul dezinfectand pe care il folositi sa va spalati pe maini, iar voi o sa vedeti ca printesele vor fi din ce in ce mai sanatoase. Curatati.va pe maini cu servetelele din baie, astfel mainile lui Elsa, Ariel si Anna vor fi curate si uscate.

Provocarea de imbracat pe perioada pandemiei Coronavirus de pe site-ul nostru este una extrem de interesanta, deoarece fiecare dintre cele trei printees Disney sa fie gata sa arate cat mai bine, iar voi trebuie sa gasiti haine dragute, machiaje dar si accesorii pe care sa le poarte chiar daca sunt in carantina in casa. Distractie placuta!

 

Printesa Isi Spala Mainile

Cum se joaca Printesa Isi Spala Mainile?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.