Barbie Dreamtopia Creatii Curcubeu cu Nori

📅14.04.2020, jucat de: 1174 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Dreamtopia Creatii Curcubeu cu Nori?

Suntem foarte fericiti sa va anuntam ca un nou joc original Barbie apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro si se numeste Barbie Dreamtopia Creatii Curcubeu cu Nori, in care suntem siguri ca o sa va distrati deoarece personajele principale sunt doua papusi Barbie, printre care si bebelusa Chelsea.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a o ajuta pe Barbie si pe Chelsea sa termine aceata noua provocare din lumea Dreamtopia cu cat mai multe puncte. Acesta este un nou joc 2020 de indemanare si de logica, in care dragi prieteni trebuie sa va ganditi inainte la fiecare misacare.

O sa vedeti ce tare seamana acest joc cu cele bejeweled sau jocurile puzzle de pe site-ul nostru, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa mutati diferite piese in locul potrivit, pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Barbie si pe papusa Barbie - Chelsea sa aseze fiecare nor colorat in locul potrivit. O sa aveti un chenar gol in fiecare nivel, care va avea diferite forme, iar voi trebuie sa il umpleti folosind piesele din nori colorati pentru a acumula cat mai multe puncte.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece norii colorati dupa o perioada vor disparea din locul in care i-ati amplasat, astfel ca trebuie sa ii inlocuiti daca nu ati reusit sa terminati de completat intregul chenar inainte ca ei sa dispara. O sa vedeti ca norii pe care trebuie sa ii asezati in chenar vor fi si ei de diferite forme, pe care le formeaza din un nor, 2 nori, 3 nori sau chiar si un cub format din patru nori.

Barbie si Chelsea vor avea o gramada de runde pregatite in acest joc online de indemanare, iar noi suntem siguri ca voi o sa le puteti ajuta sa obtina o gramada de puncte in fiecare nivel, astfel diferite alte jocuri 2020 Barbie originale vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Barbie Dreamtopia Creatii Curcubeu cu Nori

Cum se joaca Barbie Dreamtopia Creatii Curcubeu cu Nori?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.