Barbie Sedinta Foto in Zbor

📅09.04.2020, jucat de: 969 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Sedinta Foto in Zbor?

Un nou joc online cu Barbie apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca papusa voastra preferata vrea sa fie explorator si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajungeti sa faceti unele dintre cele mai interesante si cele mai clare imagini cu animale salbatice din safari, pe care o sa vedeti ca le veti face din elicopter.

In acest nou joc 2020 cu Barbie, o sa va puteti selecta trei personaje diferite dintre trei papusi Barbie. Fiecare personaj o sa arate diferit si o sa aiba o slujba diferita. O sa vedeti ca puteti sa o alegeti pe Nikki - arheolog, Barbie - explorator si pe Teresa - foto jurnalist. Aceste fete au pregatit pentru voi fiecare cate o provocare interesanta, in care voi puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Daca o sa o selectati pe Nikki ca fiind personajul cu care vreti sa va jucati, o sa mergeti in Savanna, unde dragi copii printre animale salbatice precum girafe, elefanti, tigrii sau jaguari, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti cat mai multe poze clare pentru fiecare animal. Pentru a face asta insa, o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul si sa apasati click pe fiecare animal in parte pentru a face poza. Punctele bonus vor fi adaugate pentru voi daca faceti poza la elefantii din imagine.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece o sa vedeti cum animalele salbatice din fiecare nivel, Savanna sau Costa Rica o sa dispara si o sa apara in imagine pentru o scurta perioada de timp, astfel ca folosind mouse-ul trebuie sa fiti rapizi si sa le faceti cat mai multe poze, pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte.

Fiecare poza pe care o faceti unui animal salbatic o sa va aduca 25 de puncte, iar animalul bonus o sa va aduca cate 100 de puncte pentru fiecare poza pe care i-o faceti, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca alaturi de personajele Barbie, o sa reusiti sa faceti foarte multe poze in cele doua locatii exotice. Distractie placuta!

 

Barbie Sedinta Foto in Zbor

Cum se joaca Barbie Sedinta Foto in Zbor?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.