Poti sa Fi cel mai Bun Chef Barbie

📅12.04.2020, jucat de: 1377 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Poti sa Fi cel mai Bun Chef Barbie?

Astazi, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa o ajutati pe papusa Barbie sa fie unul dintre cele dragute fete bucatar de pe site-ul nostru, care a pregatit pentru voi jocul Poti sa Fi cel Mai bun Chef Barbie, in care papusa Barbie este personajul principal.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti cum o sa puteti sa o ajutati pe Barbie sa devina unul dintre cele mai bune fete chef bucatari de pe site-ul nostru. O sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa puteti sa creati unele dintre cele mai bune si gustoase retete de dulciuri, meniuri de cina dar si meniuri de pranz pe care fetele de pe site-ul nostru sa le manance gratuit.

O sa vedeti cum in acest joc online de gatit, sa o ajutati pe Barbie sa arate cat mai bine si sa vedeti cum puteti sa creati o gramada de reteta pe care sa le puteti intalni aici pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum in acest nou joc de gatit, o sa puteti sa folositi mouse-ul pentru a controla fiecare din ustensilele de gatit din bucataria lui Barbie.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca Barbie vrea sa aiba cel mai bun restaurant de pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca alaturi de Barbie, sa gatiti o gramada retete de pizza, placinte, supe sau chiar si briose pe care le puteti gati in noul restaurant al lui Barbie.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa deveniti adevarati bucatari chefi alaturi de Barbie, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru cu papusile Barbie ca personaje principale. Distractie placuta!

 

Poti sa Fi cel mai Bun Chef Barbie

Cum se joaca Poti sa Fi cel mai Bun Chef Barbie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.