Camioane de Transport in Oras si Offroad

📅07.04.2020, jucat de: 3995 ori, voturi: 64

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Camioane de Transport in Oras si Offroad?

Am pregatit pentru voi dragi copii un nou joc 3D cu masini, pe care voi le puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri. O sa vedeti cum astazi, noul nostru joc Camioane de Transport in Oras si Offroad, in care dragi copii o sa conduceti cele mai mari camioane.

Astazi dragi copii o sa puteti sa aratati cat de buni soferi sunteti in acest joc online, o sa puteti sa deveniti soferi din ce in ce mai buni conducand cele mai mari si cele mai puternice tipuri de tiruri 3D si de camioane 3D.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de prietenii vostri, deoarece este un nou joc online cu masini 3D, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa mentineti controlul asupra masinilor si camioanelor 3D din acest joc folosind tastele SAGETI pe care le puteti ca in acest joc, sa transportati toate coletele pana la finalul acestui joc.

O sa vedeti cum puteti sa va distrati de minune in acest joc, deoarece o sa conduceti camioane 3D pe diferite trasee care vor fi atat in oras cu drumuri bune dar si pe drumuri offroad prin padure si prin desert, astfel o sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte cu fiecare transport pe care reusiti sa il duceti la bun sfarsit.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi camioane si tiruri pe care trebuie sa le conduceti cat mai bine. Chiar daca sunteti atenti si conduceti cu viteza mare cu fiecare camioan si tiruri de pe site-ul nostru, trebuie sa va transportati marfa in siguranta, iar voi o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Camioane de Transport in Oras si Offroad

Cum se joaca Camioane de Transport in Oras si Offroad?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.