Billie Eilish Makeover

📅07.04.2020, jucat de: 2280 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Billie Eilish Makeover?

Astazi dragi copii aducem pentru voi un nou joc 2020 de fete, in care sa va intalniti alaturi de una dintre cantaretele voastre preferate. Billie Eilish vine alaturi de un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca Billie Eilish are nevoie de o schimbare totala de look. Voi o sa vedeti ca puteti sa folositi mouse-ul in acest joc online si sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi toate hainele, toate culorile pentru machiaje dar si modelele de coafuri pe care Billie Eilish sa inceapa sa le foloseasca incepand de astazi.

O sa vedeti ca in acest joc pentru fete, trebuie sa fiti foarte creativi. Billie Eilish are nevoie de diferite tipuri de accesorii speciale. Stilul lui Billie Eilish este unul special deoarece are foarte multe haine colorate cu modele diferite dar si culori interesante, pe care voi astazi trebuie sa le alegeti si sa vedeti ca puteti sa schimbati cat mai mult din schimbul de stil.

Billie Eilish doreste sa arate cat mai bine chiar si dupa aceasta schimbare, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi haine dragute, machiaje moderne de diferite culori dar si accesorii si pantofi pe care Billie sa le poarte.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de celebra cantareata Billie Eilish care o sa arate foarte bine si o sa puteti ca alaturi de cele mai dragute celebritati vin aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Billie Eilish Makeover

Cum se joaca Billie Eilish Makeover?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.