Pisica Superstar Premiu Fashion

📅11.04.2020, jucat de: 629 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pisica Superstar Premiu Fashion?

Stim cat de mult va plac jocurile online cu Talking Angela, astfel ca dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru fete cu Talking Angela. Astazi, am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri fashion numit Pisica Superstar Premiu Fashion, in care Angela vrea sa castige premiul.

Acesta o sa fie un joc foarte complex de fete, in care dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Angela sa fie una dintre cele mai frumoase fete pisicute din acest concurs fashion.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti in acest joc cu Talking Friends este sa mergeti la spa alaturi de Angela si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti tot posibilul ca Angela sa aiba o fata frumoasa. O sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ingrijiti pe Angela cu sapun, creme faciale, tratamente faciale dar si o gramada de produse de infrumusetat, pe care sa le folositi cu mouse-ul.

Nu va fi usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa mergeti in urmatorul nivel, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa treceti la machiaj, coafuri si hainele pe care Talking Angela le va purta pentru a castiga titlul fashion.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti unele dintre cele mai moderne haine precum rochii si fuste elegante pe care Talking Angela sa le poarte. Machiajul este la fel de important, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite si o sa o puteti ajutati pe Angela sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara pe site-ul nostru alaturi de personajele din Talking Friends. Distractie placuta!

 

Pisica Superstar Premiu Fashion

Cum se joaca Pisica Superstar Premiu Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.