Critical Strike Global Ops

📅06.04.2020, jucat de: 1189 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Critical Strike Global Ops?

Stim cat de mult va plac jocurile Counter Strike aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa puteti sa gasiti unele dintre cele mai interesante jocuri 3D cu impuscaturi pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

O sa gasiti astazi jocul Critical Strike Global Ops chiar aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri Counter Strike, in care dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de toti prietenii vostri care sunt gata sa se impuste cu cele mai interesante arme. Acesta este un nou joc 3D cu impuscaturi, in care trebuie sa folositi tastele A, S, W, D sa va miscati pe harta dar si MOUSE-ul pentru a va controal tinta.

Acest joc Counter Strike o sa fie unul extrem de interesant si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte foarte multe devenind jucatorul care impusca cei mai multi inamici pana la finalul acestui joc. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care puteti sa terminati acest nou joc de aventura si de actiune.

Trebuie sa fiit jucatorul care are cele mai multe kill-uri sau cei mai multi inamici impuscati, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa puteti sa ramaneti in viata dupa cat mai multe batalii in harta Dust 2 din jocul Counter Strike pe care noi tocmai l-am pregatit pentru voi. Distractie placuta!

 

Critical Strike Global Ops

Cum se joaca Critical Strike Global Ops?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.