Curse in Oras in 2

📅06.04.2020, jucat de: 1573 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse in Oras in 2?

Cele mai interesante jocuri in 2 jucatori apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa gasiti un nou joc 2020 cu masini de curse pe care il puteti juca gratuit alaturi de multe tipuri de masini si camioane.

Acesta este unul dintre ultimele jocuri 2020 cu masini de curse, un joc in 2 jucatori pentru copii, in care o sa vedeti ca o sa participati la curse prin mijlocul orasului si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de fiecare masina 3D pe care o sa o conduceti pana la finalul acestui joc de baieti.

O sa gasiti in acest joc online de curse foarte multe masini si camioane speciale chiar daca nu sunt de curse. Multe din aceste masini 3D sunt extrem de interesante si o sa vedeti cum le puteti conduce la viteza maxima pentru cat mai mult timp, ceea ce o sa va aduca un loc cat mai bun in fiecare cursa cu masini 3D de pe site-ul nostru.

O sa vedeti cum in acest joc in 2 jucatori, o sa puteti sa folositi tastele A, S, W, D pentru a controla masina player 2 si tastele SAGETI pentru masina player 1. Trebuie sa fiti cat mai rapizi, iar voi dragi copii o sa vedeti care sunt cele mai rapizi masini pe care le puteti deschide daca aveti destul de multe puncte si o gramada de monezi de aur pe care sa le folositi.

In acest joc 2020, o sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte conducand camioane de santier, masini de curse 3D, masini de politie dar si masini ambulante aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu masini 3D si jocuri de baieti in 2 jucatori vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante provocari online. Distractie placuta!

 

Curse in Oras in 2

Cum se joaca Curse in Oras in 2?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si tastele SAGETI.