Curse in Trafic Blocky

📅05.04.2020, jucat de: 1489 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse in Trafic Blocky?

Astazi dragi copii, o sa gasiti noul nostru joc online Curse in Trafic Blocky, un joc online pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, am adus pentru voi un nou joc 2020 cu Masini 3D, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte castigand cat mai multe curse. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca toate masinile 3D din acest joc vor fi masini Minecraft, pe care trebuie sa le conduceti folosind tastele SAGETI de pe tastatura.

O sa vedeti cat de interesante vor fi cursele din acest joc online de baieti, deoarece vor fi foarte multe masini 3D Minecraft pe care le puteti deschide, incepand cu masini Minecraft de politie, masini Minecraft de pompieri, masini Minecraft Batman, masini Minecraft de curse, camioane Minecraft, tiruri Minecraft dar si masini Minecraft de oras pe care le puteti incerca in acest curse de strada.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi insa, deoarece pe traseele pe care o sa fie aceste curse Minecraft cu masini, traficul este unul foarte mare, astfel ca vor veni masini din ambele directii, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ocoliti si in acelasi timp, sa colectati cat mai multe teancuri de bani, pentru a avea indeajuns de multi bani dupa fiecare nivel sa va cumparati o noua masina Minecraft din garaj.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum multe alte jocuri de curse cu masini si jocuri de baieti speciale Minecraft vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Curse in Trafic Blocky

Cum se joaca Curse in Trafic Blocky?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.