Baiatul cu Pizza Simulator de Livrari

📅02.04.2020, jucat de: 1585 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul cu Pizza Simulator de Livrari?

Stim ca sunt multi baieti aici pe site-ul nostru care vor sa joace multe jocuri cu masini si motociclete, astfel ca astazi dragi copii va asteptam alaturi de jocul Baiatul cu Pizza Simulator de Livrari, in care o sa vedeti ca am pregatit un garaj plin cu motociclete 3D pe care voi le puteti sa conduceti in acest nou joc online de baieti.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte in acest joc online de baieti, iar pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa conduceti cat mai bine cat mai multe motociclete 3D, care o sa vedeti in garajul nostru ca vor fi de diferite feluri si modele.

Pentru ca voi sa livrati pizza cat mai repede si cat mai bine, am pregatit pentru voi o gramada de motociclete motocross, motociclete enduro, motocicle de curse dar si motociclete turismo, pe care voi le puteti deschide odata ce aveti destui bani, pe care trebuie sa ii faceti livrand pizza intr-un oras din acest joc simulator 3D. Voi dragi copii o sa acumulati puncte si bani cu fiecare livrare de pizza pe care o faceti.

Pentru a avea cat mai multi bani dupa fiecare livrare de pizza, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti la destinatie intr-un timp cat mai scurt si cu pizza intreaga, astfel ca trebuie sa folositi tastele A, S, W, D de pe tastatura sa controlati motocicletele 3D. Trebuie sa fiti rapizi si sa fiti siguri ca nu o sa faceti nici un accident in momentul in care o sa livrati pizza in acest joc online.

Fiecare motocicleta 3D din acest joc va fi diferita fata de una pe care ati condus-o deja, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti de ce nu, care este viteza maxima pe care o poate atinge fiecare motocicleta 3D din garajul vostru. Luati jocul in serios si munciti din greu pentru a deschide fiecare motocicleta 3D pana la finalul acestui joc, iar noi vom aduce o gramada de alte jocuri 2020 cu motociclete 3D si masini 3D de baieti pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Baiatul cu Pizza Simulator de Livrari

Cum se joaca Baiatul cu Pizza Simulator de Livrari?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si tastele SAGETI.