Mamica Recuperare Acasa

📅02.04.2020, jucat de: 1060 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mamica Recuperare Acasa?

Am adus pentru voi dragi copii un nou joc 2020 cu doctori pe care sa il jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Astazi, o sa vedeti ca printesa Disney Rapunzel este personajul care are nevoie de ajutorul  unui doctori, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru a-i vindeca toate ranile de pe corp.

In acest nou joc Disney pentru fete, o sa vedeti ca printesa Rapunzel este insarcinata insa a avut un accident, iar astazi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati sa se simta cat mai bine in timp ce isi face recuperare acasa si o sa vedeti ca noi am pregatit pentru voi toate ustensilele de care aveti nevoie sa terminati.

Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, am pregatit un nou joc 2020 cu doctori si de indemanare, in care trebuie sa fiti cei mai buni doctori pentru printesa Rapunzel si bebelusul sau. Astazi, Rapunzel este acasa si in recuperare dupa ultimul sau accident care i-a cauzat foarte multe rani precum si un picior rupt. O sa vedeti ca o sa puteti sa folositi foarte multe ustensile in acest joc online pentru fete.

Pentru ca trebuie sa fiti doctori foarte buni, unul din primele lucruri pe care trebuie sa le faceti este sa fiti siguri ca bebelusul lui Rapunzel este sanatos, iar pentru asta, trebuie sa faceti o ecografie si sa fiti siguri ca bebelusul este in regula. Urmatorul pas pentru voi va fi sa reusiti sa o ajutati pe Rapunzel sa isi curete toate ranile de pe corp, care o sa vedeti ca vor fi intr-un numar foarte mare.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa o ajutati pe Rapunzel sa isi stearga de mizerie fiecare zgarietura de pe corp. Rapunzel va avea zgarieturi pe picior, pe burtica de gravida, pe fata si pe piept, iar voi trebuie sa luati dezinfectat si betisoare curate si sa incepeti folosind mouse-ul sa curatati fiecare rana. Mana stanga si piciorul drept a lui Rapunzel par sa fie rupte, astfel ca folosind mouse-ul, trebuie sa reusiti sa le asezati in scripete de sustinere pentru a nu avea dureri in plus. Distractie placuta!

 

Mamica Recuperare Acasa

Cum se joaca Mamica Recuperare Acasa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.